HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dokunulmazlık gecesinde günün karesi: Bahçeli ve Türkeş yan yana

Meclis'te dokunulmazlıklarla ilgili teklifin görüşüldüğü sırada, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sohbet etti.

Dokunulmazlık gecesinde günün karesi: Bahçeli ve Türkeş yan yana

MYNET HABER

Kamuoyunda “Dokunulmazlık Teklifi” olarak bilinen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri Genel Kurulda devam ederken, salona ilk gelen lider Devlet Bahçeli oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokunulmazlık teklifi görüşmelerinde teklifin maddelerine geçilmesi konusunda yapılan oylamada oy kullandı.

GECENİN KARESİ TÜRKEŞ İLE YAN YANA

MHP'den istifa edip AK Parti'ye geçen ve Başbakan yardımcısı olan Tuğrul Türkeş'in dün gece oylama sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile samimi görüntüler vermesi geceye damga vurdu.

TÜRKEŞ'İ SERÇE'YE BENZETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Devlet Bahçeli, Tuğrul Türkeş parti'den ayrılıp AK Parti'den Başbakan Yardımcısı olunca "MHP'ye oy kaybettirir mi?" sorusuna "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" diyerek cevap vermişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler