HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elvan: Neden bunlar hep ASELSAN'da oluyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, ASELSAN'daki intihar vakalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Elvan: Neden bunlar hep ASELSAN'da oluyor?

ASELSAN'daki intihar vakalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, " Benim kafama takılan soru bu, neden ASELSAN? Bunların hepsi neden intihar deniyor, buna anlam vermek mümkün değil. ASELSAN'ın diğer kurumlarımızdan bir farkı mı var? Türkiye'de onlarca, yüzlerce kuruluşumuz var, şirketimiz var, bu şirketlerimizde olmuyor da neden ASELSAN'da oluyor? Kafamızda elbette ciddi bir soru işareti var. Ve bu konu geçmişte intihar ettiği söylenenler dahil çok kapsamlı, detaylı, ince ayrıntılarıyla araştırılması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) yeniden yapılandırılması gerektiğini bildirdi. Bakan Elvan, Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Özellikle 17 ve 25 Aralık olaylarından sonraki süreçte gerekli önlemlerin alındığını, tüm kayıtların muhafaza edildiğini anlatan Elvan, her TİB çalışanının yaptığı iş ve eylemlerinin kayıt altına alındığını söyledi. Bakan Elvan, mahkeme kararı olmadan hiçbir şekilde TİB tarafından dinleme yapılmasının söz konusu olmadığını vurguladı.

Elvan, bir başka soruyu yanıtlarken mahkeme kararı gereği sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "Fuat Avni" isimli hesabın kapatıldığını anımsattı. Bakan Elvan, Twitter'la ilgili şu an ciddi sorun bulunmadığını da dile getirdi.

(AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler