HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan Bayraktar: “Millet Başbakan’ına sahip çıkıyor”

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, birlik zamanı olduğunu belirterek, "Millet Başbakan'ına sahip çıkıyor. Birbirimize dua edeceğiz” dedi.

Trabzon'da seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Milletvekili Bayraktar, Gülbaharhatun Mahalle Teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından ilgiyle karşılanan Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gittiği her yerde kabalıkla karşılandığını ifade ederek, "Önümüzde 30 Mart seçim süreci var. Genel seçimin havası değişti sanki. İnşallah Türkiye bu seçimde iyi bir mesaj verir. Trabzon buradan iyi bir ses verir inşallah. Yarın bizim partimizin büyük mitingi var. Bugün Sayın Başbakan'ımızın Kocaeli, İzmit ve İstanbul'da. Sayın Başbakan'ımızın gittiği her yerde müthiş kalabalık oluyor. Millet Başbakan'ına sahip çıkıyor. Başbakan'ımızın Rize'de 11 yılı aşkın iktidar süreci boyunca en kalabalık miting son yaptığı mitingdi. Her yerde böyle eskilere göre 2 kat daha fazla sayıda oluyor. İnşallah yarın Trabzon'da da güzel bir oluşum meydana gelir” dedi.

Büyükşehir olunca ilçelerin birbirine biraz daha yakınlaşacağını kaydeden Bayraktar, "Büyükşehir'i desteklememiz lazım. İyi bir oluşum olur inşallah. Yatırımlarda daha çok artacak. Ahmet Metin Genç'te projeleri gerçekten çok güzel. Tarihi evleri bırakarak diğer evleri yenilemek lazım. Bunlar için kaynak gerekiyor. Biraz da kaynağı yeniden üretmek lazım. Önümüzdeki dönemde inşallah Ortahisar Belediyesi ile Akçaabat Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yomra Belediyesi bunlar birbiriyle paslaşırsa kaynaklar üretilirse şehir çok daha iyi bir cazibe merkezi olma yolunda adım atacaktır. Burası spor merkezi olmak için belirli bir mesafe aldı. Trabzonspor'da inşallah yeni şampiyonluklar yakalar. Trabzon bir sancı geçiriyor şuanda inşallah oturacak şampiyonlukları yakalayacak bir konuma gelecek. Diğer spor aktiviteleri de aynı şekilde. Trabzon spor kentinin yanında bir sağlık kenti de oldu. Tarih ve kültür şehri zaten böyle bir potansiyeli var. Birlik zamanı birbirimize dua edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı'nın kapanması ile ilgili sorulara ise "İnşallah kapanmaz, biz kapanmaması için gayret ediyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızda gayret ediyor. Bu konuyu ben de Başbakan'a arz edeceğim. Trabzon'da 3-5 kişi daha iş bulsa bu bizim karımızadır” diye konuştu. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler