HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Ben Türkiye'nin tamamını kontrol eden başmuhtarım

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Ben Türkiye'nin tamamını kontrol eden başmuhtarım" dedi.

Erdoğan: Ben Türkiye'nin tamamını kontrol eden başmuhtarım

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekâtı'na ilişkin olarak, "El-Rai'ye girildi, Rai'den hemen bunların kutsadıkları, biliyorsunuz meşhur Dabık vardır ve Dabık'a doğru inildi ve IŞİD orada çok ciddi bir direnç gösterdi ama Dabık aşıldı. Şimdi de Dabık'tan El Bab'a gidiliyor. Şimdi El-Bab'dan Mümbiç'e kadar gidilecek ve orası da PYD'den temizlenecek" dedi. Erdoğan, "Ülkemizi gerileten, ölümü gösterip sıtmaya mahkum eden anlayışı en sonunda tarihin karanlık sayfalarına gömdük. Dişe diş mücadele vererek gerekirse diplomasi masasına yumruğumuzu vururuz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 29. kez muhtarlarla bir araya gelen Erdoğan, "Ülkemiz ve dünyayla ilgili meseleleri anlatırken burada karşımda oturan muhtarlarımızı bir bakışları, itirazları, isyanları, tasdikleri bana çok şey anlatıyor. Başarımın sırrını milletimin irfanına tabii olmaktaki isabetime borçluyum. Ben Türkiye'nin tamamını kontrol eden baş muhtarım" diye konuştu.

‘ARTIK İŞ KAPIYA GELDİKTEN SONRA MÜDAHALE DÖNEMİ BİTTİ'

Erdoğan, ‘terörle mücadele' konusuna değinerek savunmadan taarruza geçtiklerini belirterek "Artık tehditlerin kapımıza dayanmasını beklemeyeceğimiz. Yeni güvenlik anlayışı Türkiye'nin Suriye ve Irak'ta neden olduğunun en açık ifadesidir. Artık iş kapıya geldikten sonra müdahale dönemi bitti" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler