HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Bildiklerimi anlatamayacak durumdayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK'ya sızmış FETÖ'cülere ilişkin açıklamasında, görevden alacaklarını belirterek "Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü programındaki konuşmasında "TSK'ya sızmış olan bir grup FETÖ'cü terörist, şimdi de bunların hesabını ödüyorlar. İhraç ediliyorlar, tutuklanıyorlar. Onları görevden alacağız ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım ama günü geldiğinde belki kitaba yazabilirim" dedi.

Erdoğan konuşmasında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün tüm öğretmenlere hayırlı olmasını dileyerek başladı.

'BİLDİĞİNİZİ HER ZAMAN SÖYLEYEMEYEBİLİRSİNİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmalarıyla ilgili olarak bir gün kitap yazabileceğini söyledi. Erdoğan şöyle konuştu:

"Tabii ki TSK'ya sızmış olan bir grup FETÖ'cü terörist, şimdi de bunların hesabını ödüyorlar. İhraç ediliyorlar, tutuklanıyorlar. Onları görevden alacağız ama istiyoruz ki at izi it izine karışmasın. Ama bu kadar da olur, çünkü A'dan Z'ye kendilerini saklıyorlar. Bildiklerimi şu an anlatamayacak durumdayım ama günü geldiğinde belki kitaba yazabilirim. Çünkü her bildiğinizi her zaman söyleyemeyebilirsiniz.

Şu gerçeğin farkına hep birlikte varmalıyız, teröristle mücadele güvenlik birimlerinin, terörle mücadele tüm toplumunun görevidir. Hiçbir evladımızın kaybolmasına, vatanına, milletine ihanet etmesine gönlümüz razı değil. Bu şer odaklarına karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz. Öğretmenlerimiz, bu mücadelenin en ön saflarında yer almalıdır, zaten alıyorlar."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler