HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Bir de çarkçı Ekmel çıktı

Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’ta konuştu.

Erdoğan: Bir de çarkçı Ekmel çıktı

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

İsrail Gazze'ye bir saldırı başlattı. Ramazan demedi Kadir gecesi demedi. Şu ana kadar şehit olanların sayısı bin 400'ü aştı. Rabbim İslam dünyasının üzerindeki bu ölü toprağını, bu tepkisizliği inşallah kaldırsın. Bizim Gazze'yle ilgileniyor olmamız içeride de birirlerini rahatsız etti. Suriyeli kardeşlerimizle ilgileniyor olmamız da aynı şekilde birilerini rahatsız etti ve ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan : " CHP tarihi boyunca dış politikada ne yaptıysa bugün de aynısını yapıyor. CHP, Hitler'e sahip çıkmıştır, Mussollini'ye sahip çıkmıştır, Hitler'e övgüler düzmüştü, hatta Hitler'in safında yer almıştı. Bugün de Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor, CHP kurulduğu andan itibaren İsrail'in yanında yer aldı, bugün de yanında durmaya devam ediyor."

MHP de kendi kimliğini bir kenara bıraktı. CHP nereye sürüklerse oraya gidiyor. Şu an Devlet Bahçeli meydanlarda değil salonlarda konuşuyor. Biz onun seviyesine düşmeyiz. MHP'nin genel balşkanı şu anda çok zor durumda. Yaptıklarını tabanına izah edemez duruma geldi. Pensilvanya'nın dizinin dibine çökmüş olmayı tabanına izah edemiyor. Ne dediler? Çatı dediler. MHP genel balkanı artık bunlarla yol yürüyor. Hani siz milliyetçiydiniz, komünistlere karşıydınız. Hatalarını örtmek için de sabah akşam yalana başvuruyor. Evimin önüne çocukları gönderip andımızı okutacakmış. Sayın Bahçeli sen o çocukları ortak adayınızın evinin önüne gönder. O çocuklar sizin ithal monşer adayınıza İstiklal Marşı'nı öğretsinler.

Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi bir de Çarkçı Ekmel çıktı. Bu adamın nasıl çarkçı olduğunu izleyeceksiniz.

Diyor ki ben bir beyit okudum. Ey profesör bu beyit değil kıta. Beyit 2 mısradan oluşur. Dürüst ol! Siyasetin bu inceliklerini kavrayamadı. Fazla vakti de yok. Bizim AK Partili gençler bu arada değişik illerden İstiklal Marşı gönderiyorlar. Bakarsınız okur. 10 Ağustos'tan sonra okumaya çok zamanı olacak. Ey Kahramanmaraş bu ortak aday benim CHP'ye MHP'ye gönül vermiş kardeşlerime hiç yakışıyor mu? Bahçeli senin işin çok zor. Çok yanlış yola girdin. İstiklal Marşı'nı dahi bilmeyen bu adayı benim MHP'li kardeşlerime nasıl yutturacaksın? Ama ben senin düştüğün seviyeye de düşmem. CHP'ye de MHP'ye bu adayı adeta zorlattılar. Gideceksiniz bu aday tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. İnanıyorum ki Kahrammaraş'ta bu dayatma adaya oy çıkmayacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler