HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Hani demokrattınız?

Ankara'da Kızılay-Çayyolu metro hattının açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, Berkin Elvan'ın cenazesi sonrası çıkan olayları eleştirdi.

Erdoğan: Hani demokrattınız?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay-Çayyolu metro açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Berkin Elvan'ın cenazesi sonrası çıkan olaylarda yakılan AK Parti seçim koordinasyon merkezlerine düzenlenen saldırılar vardı.

ERdoğan, "Biz çocuklarımızın eline molotof kokteyli vermiyoruz, biz çocuklarımızın eline tablet bilgisayar veriyoruz, kalem kitap veriyoruz. Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar, yıktılar. Seçim araçlarını yaktılar. Hani demokrattınız, özgürlükçüydünüz. Bunlar sahtekar, sahtekar.

Ne doğrusu ya ne dürüstü. Bunların demokratlıkla falan alakası yok. Bunlar sandığa inanmıyor ve geleceklerini de görüyorlar. 30 Mart'ı şimdiden görüyorlar. Gördükleri için de diyorlar ki artık kargaşa çıkartalım da acaba bu kargaşa ile netice alır mıyız? Ama alamayacaklar. 30 Mart'ta sandıkta gereken cevabı Ankaralı kardeşlerim de, Türkiye'de yaşayan kardeşlerim de verecek" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler