HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Hükümetimiz anlayış gösterdiği için bu yürüyüşe devam ediyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnafla iftarda bir araya geldi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' ile ilgili "İstanbul'a yürüyorlar, yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan böyle bir aslında hakları da yok fakat arkadaşlarımız, hükümetimiz burada onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Ülkemizde tarihinden geleneğinden bihaber birileri milletimizi utanmadan "Bu millet adam olmaz" diye aşağılıyordu. Milletimiz 15 Temmuz'da cevap verdi.

250 şehit 29'u Külliye'de 53 aslanımız özel harekatta Ankara'nın değişik yerlerinde şehitlerimiz var. Hâlâ birilerinin bizi aldatacağını zannetmeleri kolay değil.

Bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz. Bu ülkede adalet var dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız. Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2 bin 193 gazimizin şu anda yaralı oluşudur.

İstanbul'a yürüyorlar, yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan böyle bir aslında hakları da yok fakat arkadaşlarımız, hükümetimiz burada onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar.

Bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Beni istifaya çağırıyor olmazsa ben istifa ederim diyor.

"ŞİMDİ YENİ BİR İFTİRA DAHA ATMIŞLAR"

Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar. Kapalı alan herhalde sıcak geliyor. Oradan da bir ifade kullanıyor. Cumhurbaşkanının yargıya talimat verdiği ile alakalı ve istifaya çağırıyor, 'Eğer olmazsa ben istifa ederim' diyor. Olmazsa 'ben istifa' ederim diyor. Yahu Senin bu ilk değil ki sen bugüne kadar kaç kere bu şeyleri söyledin. Senin bu yalan makinesi olduğunu bu ülkede bilmeyen kalmadı. Böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Sen bir defa kendini bu ülkede ne olduğunu kabul ettirmişsin. Millet seni çok iyi biliyor, tanıyor. Biliyor ki hiçbir sözünde durmaz. İspata yönelik bir şeyin varsa Müddei iddiasını ispat ile mükelleftir. İddianı ispat et. Dürüst değiller.

"YENİ BİR İFTİRA DAHA ATMIŞLAR"

Yeni bir iftira daha atmışlar. 'Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi var.' diye. Allah Allah... Onunla ilgili davayı da açacağız. Olmayan bir şeyle suçlandığınızda rahat olursunuz. Aksi takdirde tutuşursunuz. Yargı tazminata az ceza veriyor. Çok verseler de ihtiyaç sahiplerine dağıtsak. Usanmıyorlar, uslanmıyorlar. "Nasıl olsa ceza az, tazminat küçük" diyorlar.

Ülkemizde tarihinden ve kültüründen bihaber birileri uzun zamandır olumsuz değerlendirmeler yapıyor.

Bunlar şimdi terör örgütleriyle el ele kol kola dolaşmıyorlar mı? Dürüst değilsiniz.

Bizim bu dünyada Allah'tan başka hesap veremeyeceğimiz hiç kimse yok.


En Çok Aranan Haberler