HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Olayı DHKP-C üstlendi

Aksaray'da halka seslenen Başbakan Erdoğan, dün Okmeydanı'nda silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayetini DHKP-C'nin üstlendiğini söyledi.

Erdoğan: Olayı DHKP-C üstlendi

Başbakan Erdoğan, "Pensilvanya'nın medyası teröre destek veriyor. Dünkü olaylarda askerden yeni gelen Burak yavrumuzu öldürdüler. Onun ne suçu vardı. DHKP-C olayı üstlendi. Burak Can'ın ne günahı vardı? Elinde silah mı vardı? Dün güya cenazedeler, ne cenazesi. Belediye otobüslerine saldırıyorlar. Bu ihanet değil de nedir?" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

12 yıldır Türkiye'yi millet yönetiyor, kararları sizler veriyorsunuz. Birileri milletin iktidarından rahatsız oldu.

Pensilvanya'nın medyası terör örgütüne destek veriyor, 6 ay önce böyle değildi.

Sokakları tahrip etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Dün İstanbul'da gördünüz itfaiyeciyi tekme tokat dövdüler.

DHKP-C ÜSTLENDİ, UYANIK OLMALIYIZ

Dün askerden yeni gelmiş bir gencimizi maalesef öldürdüler. Dün üzüntü belirtenler Burak yavrumuz için ne diyecek? Bakın dünkü olayı DHKP-C olayı üstlendi. Bunlara karşı uyanık olmak zorundayız bunlara karşı dimdik durmaya mecburuz. Halkı taşıyan belediye otobüslerimize saldırıyorlar, yakıyorlar. Bu ihanet değil de nedir soruyorum size.

GÜLEN'E ÇOK SERT MESAJ

"Dün güya cenazedeler, ne cenazesi! Bizim on tane seçim koordinasyon merkezini yaktılar. Ne alakası var bununla onun. Aynı şekilde seçim propagandası yapan aracı yaktılar. Ne alakası var onunla! Bunların derdi başka. Şu hale bakın, Mısır'ın, Suriye'nin katlettikleri için, Mavi Marmaraşehitleri için, hatta Türkiye'deki terör kurbanları için vicdanı sızlamayan Pensilvanya, sokakları tahrik etmek için mesaj yayımlıyor" Yazıklar olsun. Bu montaj siyaseti 30 Mart'ta dağılır.

Sakarya'da, Düzce'de bir çok yerde deprem oldu yolsuzluklarla yarıda bıraktılar. Ey Bahçeli 230 milyar dolarla devrettin. Şimdi ise 800 milyar dolar.

Bunlar yalan, fitne fesadı iyi beceriyorlar. Biz artık bunları yumuyoruz. Biz ülkemizi nasıl ileriye taşırız onun derdindeyiz.

Pensilvanya montaj konusunda da usta. Şu anda durumları çok berbat. Şimdi siyasete montaj yapmaya çalışıyorlar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler