HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan Rize'de konuştu: Operasyonlar geçici değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'nin Güneysu ilçesinde halka hitap etti.

Erdoğan Rize'de konuştu: Operasyonlar geçici değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde hemşehrilerine hitaben yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin ve operasyonların süreceği mesajını vererek “Son dönemde yapılan operasyon geçici değildir; bu operasyonlar inşallah başarabildiğimiz noktaya kadar devam edecektir. Bunlara destek verenler de bunları yönetenler de er ya da geç mağlup olacaklar” dedi.

Havayolu ile akşam saatlerinde Ankara’dan Trabzon’a gelen ve buradan da karayolu ile Güneysu ilçesine geçen Erdoğan, burada hemşehrileri tarafından karşılandı. Yolda sık sık içinde bulunduğu otobüsü durdurarak çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, ilçe merkezinde hemşehrilerine hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan, yarından itibaren 2-3 gün Rize’de bulunacağını belirterek “Yarın Kıbledağı’nda Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi’nin açılış töreni vesilesi ile de siz hemşehrilerimle bir araya geleceğiz. Burada 2-3 gün ana-baba ocağında dinlenme imkanı buluruz diye düşünüyorum. Yarın valilik ve belediyede bazı programlarımız var. Sivil Toplum Kuruluşları ile de bir araya geleceğiz. Ve bu vesileyle burada cumartesi-pazar günlerimizi hamdolsun evimizde dinlenelim istiyoruz ama bu sizlerin bu coşkusu, bu heyecanı bizleri gerçekten gururlandırıyor. Bizlere de farklı bir coşku veriyor.

Son dönemlerde özellikle ülkemizdeki bu terör belası hususunda biliyorum, sizlerde rahatsızsınız. Ama sevgili hemşehrilerim şunu unutmayın; bilesiniz ki korkarlar için hiçbir zaman zafer yoktur. Alçakların çıkacağı tümsek düşüştür. Bunlar da düşmeye mahkumdur. Son dönemde yapılan operasyon geçici değildir. Bu operasyonlar inşallah başarabildiğimiz noktaya kadar devam edecektir. Şuanda da bazı haberleri alıyorsunuz. Bu kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir. Rehavet yok, ara vermek yok. Aynı karalılıkla devam edeceğiz.

Bunların böyle sağdan soldan konuşmaları bizi hiçbir zaman yolumuzdan alıkoyamaz. Onların arkasında terör örgütleri var. Bizim arkamızda Allah var, halk var. Biz halkımızla yürüyoruz, sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz. Hiç bunlardan endişe etmeyin, elhamdülillah güçlüyüz. Hiç endişeniz olmasın bunlara destek verenler de, bunları yönetenler de er veya geç mağlup olacaklar” diye konuştu.

Erdoğan, hemşehrilerinin Cuması'nı da tebrik ederek Merkez mahallesindeki evine hareket etti.

Erdoğan’ın yarın cuma namazı’nı Güneysu ilçe merkezinde kıldıktan sonra ilçede bulunan ve yapımında büyük emeği olan 1130 rakımlı Kıble Dağı’ndaki Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi’nin açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimlerinin ardından ilk kez bölgeye gelirken, 16 Ağustos Pazar akşamı Rize'den ayrılması bekleniyor.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler