HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Silahlı kuvvetlerimizi karşınızda bulursunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vatan topraklarında birileri operasyon düşünüyor. Boşuna heveslenmeyin, bizi karşınızda bulursunuz, silahlı kuvvetlerimizi bulursunuz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Uşak'ta toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan yaptığı konuşmada "780 bin kilometrekarelik vatan topraklarında birileri operasyon düşünüyor. Boşuna heveslenmeyin, bizi karşınızda bulursunuz, silahlı kuvvetlerimizi, tüm emniyet teşkilatımızı karşınızda bulursunuz, hepsinden öte milletimizi karşınızda bulursunuz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

"Bugün de aynı şekilde birileri çıkıp, resmimi koyuyor, altına 'Yüzde 52 oyla idama mahkum oldu' diyor. Ondan sonra çeviriyor, 'Şok karar, Mursi yüzde 52 oy almasına rağmen, idama mahkum oldu' diyor. Ondan sonra hemen sosyal medyadan bunu çekip alıyor. Ondan sonra 'biz onu demedik, bunu demedik' vesaire. Dürüst olun, dürüst. Elinizdeki yazılı ve görsel medya ile siz neyi ürküteceğinizi zannediyorsunuz?"

"(New York Times) Bunların hepsi de gözleri milletin iradesine, yani sizlere dikmiş durumda ama bunlar Türk milletinin, bu milletin o asil duruşunu bilmiyorlar. O kirli ittifaklara benim milletimin nasıl ders vereceğini anlayamıyorlar. Bu uğurda şarlatanlıklarına her gün yenilerini ekliyor ve üstelik bunu da köşelerinden bizzat duyuruyorlar. Bunlar, ücretli şarlatanlar, vesayetin tetikçileri. Milletin evlatlarının iktidarda olmasına, sizlerin söz sahibi olmasına tahammül edemiyorlar."

"Menderes ve iki arkadaşını darağacına gönderenler, bunu tek bir gaye için yaptılar. Menderes'in akıbetinin, bundan sonra gelecek siyasetçilere örnek olmasını istiyorlardı. Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu, suçlu oldukları için değil, ibretialem olsun diye asıldılar. Bir daha hiçbir siyasetçi vesayet odakları ile mücadeleye giremesin, milletle devleti barıştırmanın gayreti içerisinde olmasın diye bunu yaptılar."

"780 bin kilometrekarelik Vatan topraklarında birileri operasyon düşünüyor. Boşuna heveslenmeyin, bizi karşınızda bulursunuz, silahlı kuvvetlerimizi, tüm emniyet teşkilatımızı karşınızda bulursunuz, hepsinden öte milletimizi karşınızda bulursunuz."

"Diyanet İşleri Başkanının altındaki arabaya taktılar. 320 bin liralık araba, bu onlar için kaynakmış. Ya bu makama o az bile. Ve kendisine, 'Şu anda Cumhurbaşkanlığı makamımdaki kullanmakta olduğum zırhlı Mercedeslerden bir tanesini size tahsis edeceğim' dedim ve tahsis ettim. Başbakanımızla da görüşeceğim ayrıca, Vatikan'da Papa'ya uçak tahsis ediyorlar, böyle tarifeli uçaklarla seyahat etmiyor. Şimdi bizim de havuzumuz var, Sayın Başbakana da bunun teklifini yapacağım. Biz de havuzumuzdan Diyanet İşleri Başkanımızın, tarifeli uçaklarla yurt dışına gitmesini istemeyeceğiz. O da o havuzdaki uçaklardan birisiyle gidecek."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler