HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan ve Yıldırım arasında sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Beştepe Devlet Konukevi'nde kabul etti. Cumhurbaşkanlığı kaynakları söz konusu kabulün, "haftalık olağan görüşme" çerçevesinde olduğunu kaydetti. Görüşmede, Suriye ve Irak'a düzenlenen operasyonlar ile Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin denetim kararının ele alındığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Beştepe Devlet Konukevi'ndeki kabul, "haftalık olağan görüşme" çerçevesinde gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde Yıldırım'dan, silahlı kuvvetlerin Irak'ın kuzeyindeki ve Suriye'nin kuzeyindeki PKK hedeflerine yönelik yürüttüğü operasyonlar ve bu operasyonlarda elde edilen başarılı sonuçlara ilişkin bilgi aldı.

Ankara kulislerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye üyeliği ve kabinede revizyon iddiası konuşuluyordu. Programda olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım arasındaki sürpriz görüşmede, kabine revizyonu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin 'denetleme' kararı, Suriye ve Irak'a düzenlenen operasyonların değerlendirileceği belirtildi.


En Çok Aranan Haberler