HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan: Zihniniz millete hizmet için çalışmalıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda, 25. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan: Zihniniz millete hizmet için çalışmalıdır

Erdoğan, "Makamlar, insanlara hizmet için bir araçtır. Muhtar, belediye başkanı da olsanız milletvekili, başbakan, cumhurbaşkanı da olsanız kalbiniz ve zihniniz millete hizmet için çalışmalıdır. Kendi ideolojik saplantıları, kendi çıkarları için hizmet makamlarını işgal edenler Türkiye'nin birikimini arttırmak şöyle dursun mevcudu da heba etmişlerdir" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Memleket meselelerini birlikte görüşüyoruz ve bugüne kadar neler oldu neler oluyor değerlendiriyoruz. Sizlerle bir araya geliş birilerini rahatsız ediyor. Bizim için bu buluşmalar çok önemlidir. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaları sürdüreceğiz. Makamlar insanlara hizmet için bir araçtır. Kalbiniz ve zihniniz millete hizmet için çalışmalıdır. Türkiye tarihi atılımlar yapmıştır. Himet makamlarını işgal edenler mevcudu da heba etmiştir. Milletimiz her iki örneği de gördüğü için milletimiz isabetle cevabını vermiştir.

Mahallelisinin köylüsünün tam desteğini alan muhtarı nasıl kimse yıkmamazsa diğer makamları da kimse yıkamaz. Siz ne kadar benim gücüm yetiyor derseniz o kadar devam edersiniz.

Geçtiğimiz cumartesi günü amfibi geminin inşaasına başladık. Yani bu bir uçak gemisi. Aynı durum uçaklar için tanklar için füzeler için de geçerli. Biz 2003 yılının ilk aylarında savunma sanayiide dışa bağımlılık yüzde 80 civarlarındaydı. Bu alana ciddi kaynak ayırdık. Uzman personel yetiştirmek için özel sektör ve ilgili kurumlara büyük önem gösterdik. Geriye dönüp baktığımızda isabetli bir karar vermişiz. İşte Atak Helikopterimizden 12 tanesi uçuyor. Savaş gemilerimizden 2'si sularımızda. İlk milli piyade tüfeğimizi ürettik. Özel sektörümüz insansız hava aracı üretiyor. Silahlı insansız hava aracını özel sektörümüz üretiyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler