HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Artistlerden biri sensin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41. Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. "En son 15 Temmuz'a kontrollü darbe, tiyatro diyecek kadar alçaldılar" diyen Erdoğan, "Kontrollü darbe varsa onun artistlerinden biri sensin. Darbe olduğu zaman tankın üzerine ilk sen çıkardın hani? Sana kaçmak yakışır, sen çıkamazsın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Artistlerden biri sensin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na "En son 15 Temmuz'a kontrollü darbe, tiyatro diyecek kadar alçaldılar. Madem kontrollü darbeydi niye o zaman Yeşilköy'de oturuverdin? Tankın oradan gitmesini niye bekledin? Belediye başkanının kahvesini niye yudumladın? Kontrollü darbe varsa onun artistlerinden biri sensin. Darbe olduğu zaman tankın üzerine ilk sen çıkardın hani? Sana kaçmak yakışır, sen çıkamazsın. Kürekçibaşı olmak başka şey, yürek sahibi olmak başka şey. 7 Ağustos'a önce gelmeyeceğini bildirdi sonra baskı yapınca Yenikapı Meydanı'na geldi. Yenikapı'dan sonra o gün bir başka konuştu ardından hemen çarkçı ya yine çark etti" sözleriyle yüklendi.

'EŞCİNSEL KOTASI KOYABİLİYOR, ALLAH ŞAŞIRTMASIN'

CHP'nin milletle bağlarını koptuğunu söyleyen Erdoğan, "Milletimizin değerleri ile bağları öylesine kopmuştu ki, CHP'li ilçe belediyesi mahalle komiteleri için yapılacak seçimde 5'te 1 oranda eşcinsel kotası koyabiliyor. Allah şaşırtmasın, şu hale bak ya. Böyle nereye savrulacağı belli olmuyor. Biz bu partinin hangi söylediğini dikkate alalım, konuşmaya değer bulalım? Milletimizin değerlerine savaş açanlarla işimiz olmaz" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler