HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kılavuzu karga olanın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kılavuzu karga olanın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırşehirliler'e seslendi. Erdoğan "Hiç kimsenin gitmediği herkesin kendi kaderine bıraktığı Somali'ye biz sahip çıktık. Çünkü Somali bize Devlet-i Aliyye'nin mirasıdır. Ecdadımız oralarda adaletle hüküm sürdü. Ne zaman ecdadımız oradan çıktı. Karışıklık başladı. Sömürü başladı. Bazı muhalefet partileri çıkıp diyor ki, ne işiniz var Somali'de? Biz onlar gibi küçük düşünmüyoruz. Adama sorarlar? Senin Irak'ta, Kobani'de ne işin var?" dedi. Ardından Somali'de çocuklara verdiği kitapla ilgili bir gaf yapan Kılıçdaroğlu'na hitaben de "Kılavuzu karga olanın..." diye konuştu.

Erdoğan, Kırşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti ve cuma namazını kent merkezindeki Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Erdoğan, helikopter ile geldiği Kırşehir'de, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle vatandaşları selamlayarak Kırşehir Belediye Başkanlığına geçti. Burada Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve belediye çalışanlarınca karşılanan Erdoğan, belediye girişinde Bahçeci'nin kızlarıyla fotoğraf çektirdi ve kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye ziyaretinin ardından, yaklaşık 500 metre mesafedeki, Hoca Ahmet Yesevi Camisi'ne cuma namazı kılmak için yürüyerek geçti. Vatandaşların yoğun sevgi gösterilerine ve tezahuratlarına el sallayarak karşılık veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yürüyüşü sırasında kendisine eşlik eden Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Bahçeci'den çevre hakkında bilgi aldı. Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik veSpor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da eşlik etti.

Mehter takımından Diriliş Marşı ve Neşet Ertaş Gönül Dağı
Erdoğan, namaz çıkışında da kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları Cumhurbaşkanlığı otobüsünden selamladı. Bu sırada otobüsten Kırşehirli halk ozanı Neşet Ertaş'ın "Gönül Dağı" türküsü çaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydana gelirken mehter takımının Diriliş Marşı çalması dikkat çekti. Diriliş Marşı daha önce Aliyev karşılama töreninde çalınmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler