HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı yaptığı açıklamada CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Şu anda bu zat bir defa bulunduğu makamın adamı değil. Bu zat siyaseti henüz öğrenemedi. Onun için çırak bile olamadı demiştim, gerçekten çırak bile olamadı. Bu yakışacak çok çok ifadeler var da, buna edebim müsaade etmiyor. Siyasi sapık dedim.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız, partimiz kurulduğundan bu yana dava arkadaşımızdır. Bu zatın ne ilmi, ne yaşamı, ne de siyasetteki yeri el vermez. Bir kasetle geldiği makam var, o kaset olmasa o makama gelemezdi. Sayın Baykal'ın yanından çıktığı zaman 'Adaylık düşünmüyorum' diyen kişi ertesi gün aday oldu. Akşam başka sabah başka bir tipleme. Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun. CHP'ye oy vermiş kadın kardeşlerimin bu saygısızlığı aslında çok farklı değerlendirmeleri gerekirdi.'' dedi.

AYM'NİN CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET SUÇUNU ESASTAN GÖRÜŞMESİ

Olay rutinin işlemesidir.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA

Türkiye Cumhuriyet vatandaşlığına yakışmıyorlar. Zaten başka türlü vatandaşlık ya da vatansızlık arıyorlar. Onları sevk etmek lazım. Bunlar bu millete, vatana ihanet içindedirler. İhanet içinde olanların da bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı vasfını taşımalarını doğru bulmuyorum.

MKE BAŞKANI HAKKINDA

Böyle bir makama gelmiş bir insanın böyle bir sırrı deşifre etmesi kabul edilemez. Yargı gerekli kararı verecek."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler