HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'ın paylaştığı fotoğrafta dikkat çeken detay!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı telefon görüşmesini fotoğraf karesiyle Twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafta, çalışma odasında bulunan Çanakkale Savaşı sırasında son erine kadar şehit düşen 57. Alay'ın sancağı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı telefon görüşmesinden çekilen fotoğraf karesini Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Erdoğan paylaştığı fotoğraf ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini de yazdı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çalışma odasında çekilen fotoğrafta, Erdoğan dışında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamdi Kılıç da yer aldı.

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Ayrıca fotoğrafta, Çanakkale Savaşı sırasında son erine kadar şehit düşen 57. Alay'ın sancağı da dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı ofisi iki lider arasında Suriye, Soçi zirvesi ve ikili ilişkiler konusunda fikir alışverişi olduğunu belirtti.

TRUMP TWEET ATMIŞTI

ABD Başkanı Trump, bugün görüşmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğine yönelik tweet atmıştı. Trump ilk tweet'inde "Bu sabah, Orta Doğu'da bana miras bırakılan karmaşık duruma barış getirmeye ilişkin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşuyor olacağım. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik" ifadesini kullandı.

</ iframe>

En Çok Aranan Haberler