HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski il başkanı, diğer adaylara fark attı

DENİZLİ (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Teşkilatı tarafından milletvekili aday adayları arasında yapılan temayül yoklamasında il eski başkanı Mehmet Yüksektepe, diğer adaylara fark attı.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı'nda seçimler öncesinde eğilimleri belirlemek üzere düzenlenen teşkilat temayül yoklamasında bin 690 oy kullanıldı. 26 oyun geçersiz sayıldığı temayül yoklamasında geçerli sayılan 664 oyun 439'unu alan Mehmet Yüksektepe ilk sırada yer alırken, TRT Programlar Müdürlüğü'nden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Mustafa Karakaya 343 oy aldı. 27 aday adayının katıldığı temayül yoklamasında Muhammet Subaşıoğlu 305, Ümmet Kandoğan 291, Mehmet Alparslan 282, Şahin Tin 257, Fevzi Özdemir de 253 oy alarak, 200 barajını aşan isimler oldular. Temayül yoklamasında Şükrü Kamber, 20 oyla en az oy alan aday adayı oldu.

AK Parti Denizli İl Genel Sekreteri Süleyman Erdoğan, seçimlerin büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini ve herkesin huzurlu bir şekilde oy kullandığını belirterek, "Sandıklar herkesin gözü önünde açıldı ve sayıldı. Böylece hiç bir şüpheye yer kalmadan sonuçlar açıklandı. Sonuçlar kesinlikle bir sıralamayı ifade etmemekle birlikte sadece il teşkilatının eğilimi belirlenmiştir" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler