HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fezlekeleri kaplumbağa bile getirirdi

Deniz Baykal, “Adalet Bakanlığı’ndaki fezlekeler, 800 metre ilerideki Meclis’e hangi yoldan geliyor? Ne zaman gelecek? Kaplumbağanın sırtına koysan, kaplumbağa bile getirirdi” dedi.

Fezlekeleri kaplumbağa bile getirirdi

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Adalet Bakanlığı’ndaki fezlekeler, 800 metre ilerideki Meclis’e hangi yoldan geliyor? Ne zaman gelecek? Kaplumbağanın sırtına koysan, kaplumbağa bile getirirdi. Üç aydan önce gelirdi” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemer’e gelen Baykal, Türkiye’nin önemli bir devlet krizinin içinden geçtiğini ve böyle bir noktada yerel seçim yapılacağını söyledi. Baykal, 17 Aralık operasyonu sonrasında yaşananlarla ilgili ise şunları söyledi: “Açıklamalar sonucunda 4 bakan aniden istifa etti. ‘Yok böyle bir şey, kabul etmiyoruz’ diyen olmadı. Bakanların çocukları tutuklandı. Adalet Bakanı, İzmir’deki başsavcıya telefon açtı ve ‘O dosyayı kapat’ dedi. Bu nedir? Bakanın yargıya, savcıya, adalete müdahale etmesidir. Siyasetin adaletin önüne geçmesi, hepimiz için tehlikedir, tehdittir. Ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Başsavcı, söylenenleri aynen yazmış. Her şey ortada. Bunun olduğu bir ülkede, Adalet Bakanı görevinde olabilir mi? O bakan görevdeyken, ülkede adalete güven olabilir mi? Adalet Bakanı, fezlekeli bakan. Tek parti döneminde bile böyle bir şey olmadı.”

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler