HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Figen Yüksekdağ'dan flaş Kandil açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ankara'daki genel merkezde önemli açıklamalar yaptı.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ankara'daki HDP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kandil'e gitmediğini vurgulayan Yüksekdağ "Israrlı bir şekilde soruluyor, Kandil'e gitmedik. Bunun ısrarla sorulması, aslında bir ihtiyacın dışa vurumu" dedi.

Yüksekdağ'ın konuşmasından satırbaşları...

Kuzey Irak'ta gerçekleştirdiği görüşmeleri değerlendiren Yüksekdağ, HDP heyetinin Kandil'e çıktığı yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, "Israrlı bir şekilde soruluyor, Kandil'e gitmedik. Bunun ısrarla sorulması, aslında bir ihtiyacın dışa vurumu".dedi.

"KANDİL'LE SİYASİ KÖPRÜ KURMAMIZ LAZIM"

Figen Yüksekdağ, konuşmasının devamında Kandil ile görüşmelerin gerçekleşmesi gerektiğini ve Kandil ile siyasi bir köprünün kurulması gerektiğini söyledi.

Bir arada yaşama koşulları tüketiliyor. Türkiye'nin geleceği, bu iktidar hırsından gözü kararmışlara mı emanet edilecek? Federal Kürdistan Bölgesi'ndeki Süleymaniye ve Hevler'de, açılışı yapılan HDP temsilciliklerinin çalışma planını ele aldık.

Türkiye, uzun bir dönemden bu yana barışını elde etmek için mücadele veriyor. Türkiye halkları barış istiyor.

O TABELAYI YAPANLAR...

O tabelayı yapanlar, halklarımızı kendileri gibi sanıyor. (AK Parti'li Belediye Başkanı'nın "HDP'ye oy veren alçaktır" tabelası.) HDP'ye oy vermek hep cesaret istemiştir, hep yürek istemiştir. Bu memlekette çok da yürekli insan varmış, 7 Haziran'da gördük.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler