HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Flaş açıklama: Kılıçdaroğlu Nobel'e aday gösterildi

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, bugün katıldığı bir televizyon programında bazı sivil toplum kuruluşlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Adalet Yürüyüşü nedeniyle Nobel ödülüne aday gösterdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, MİT TIR’ları soruşturması kapsamında CHP’li vekil Enis Berberoğlu’nun ardından Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’ başlatmış, binlerce kişinin katıldığı 25 günlük yürüyüş Maltepe’deki ‘Adalet Mitingi’yle noktalanmıştı.

Flaş açıklama: Kılıçdaroğlu Nobel'e aday gösterildi

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nobel ödülüne aday gösterdiğini açıkladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, Cem TV'de katıldığı bir programda bazı STK'ların Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adalet Yürüyüşü ile demokrasi, hukuka ve barışa sahip çıktığı için Nobel'e aday gösterdiğini söyledi.

'DEMOKRASİ VE BARIŞA SAHİP ÇIKTI'

CHP’li vekil, Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesinin sebebini “Demokrasi, hukuka ve barışa sahip çıktığı için” diye anlattı.

Kılıçdaroğlu, MİT TIR’ları soruşturması kapsamında CHP’li vekil Enis Berberoğlu’nun ardından Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’ başlatmış, binlerce kişinin katıldığı 25 günlük yürüyüş Maltepe’deki ‘Adalet Mitingi’yle noktalanmıştı.

25 günün ardından düzenlenen miting büyük ilgi görürken katılım sayısı polemik konusu olmuştu. İstanbul Valiliği mitingi katılanların sayısını 175 bin olarak açıklarken, CHP Milletvekili Özgür Özel ise katılımın 1,5 milyon olduğunu söylemişti.


En Çok Aranan Haberler