HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gerilim artınca bakan harekete geçti

İçişleri Bakanı Efkan Ala, 30 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi ülke genelinde yaşanan gerginlikler üzerine tansiyonu düşürmek için düğmeye bastı.

Gerilim artınca bakan harekete geçti

Ala bu kapsamda seçime kadar olan süre içinde başkentte geçireceği mesai sonrası hafta sonlarında bölge bölge gezecek

Milliyet'te yer alan habere göre, bu ziyaretleri sırasında valilikleri ziyaret edecek olan Ala, burada yetkililerle bir araya gelerek illerdeki seçim güvenliği konusunda alınan tedbirleri yerinde inceleyecek. Ala, bu kapsamda daha önce 81 ilin valisini ve bakanlık bürokratlarını Ankara'da toplayarak, seçim güvenliği konusunda alınacak önlemleri masaya yatırmıştı. Ala bu toplantıda, seçimin huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesi için izlenecek yol haritasını oluşturmuştu.

Ziyaret ettiği illerde vatandaşlarla da bir araya gelecek olan Ala, ayrıca partisinin seçim bürolarını da ziyaret edecek. Ala, bu kapsamda yarın Güney Doğu Anadolu turuna çıkacak. Ala, ilk olarak yarın Batman'da temaslarda bulunacak. Valiliği ziyaret edecek olan Ala, esnaf ile bir araya gelecek. Ala daha sonra aynı gün buradan Diyarbakır'a geçecek. Ala, burada da Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret ederek yetkililerle bir araya gelecek ve daha sonra vatandaşlarla buluşacak. Ala pazar günü ise Diyarbakır'dan Siirt'e geçecek. Ala, Siirt'te de valiliği ziyaret ederek alınan önlemleri gözden geçirecek. Ala bu ilde ede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek. Ala'nın bu bölgesel ziyaretlerini seçime kadar hafta sonlarında sürdüreceği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler