HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökçek: MHP'ye gerek yok

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk TV'de Nilgün Balkaç ve Erdal Şen ile Başkent Gündemi programına konuk oldu.

Gökçek: MHP'ye gerek yok

Gökçek, MHP yönetimin ve tabanına yaptığı çağrı ile "MHP'li arkadaşlar bizden çok farklı kişiler değil. Bu işi, inadı bırakıp AK Parti'ye katılmalı. Küçük büyüğe katılmalı" dedi.

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP yönetimini kızdıracak açıklamalarda bulundu. MHP'nin Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katılması gerektiğini savunan Gökçek, "Milliyetçi Hareket Partisi'ne gerek yok. Gelip AK Parti'ye katılmalı. MHP'li arkadaşlar bizden çok farklı kişiler değil. Bu işi, inadı bırakıp AK Parti'ye katılmalı. Küçük büyüğe katılmalı. Daha çok milletvekili çıkarırız. Ben davet ediyorum. Oradan da biraz sıcaklık gelmeli" dedi.

"TÜRKİYE'NİN İKİNCİ BÜYÜK GAZETESİYİM"

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'i çok iyi kullandığını belirten Gökçek, "Şu anda Türkiye'nin ikinci büyük gazeteyisim. Twitter'de, yemek, kitap üzerine bazı şeyler keşfettim. Twitter'ı benim gibi kullanan kimse yok" diye konuştu.

"ALEYHİMDE PROPAGANDA YAPILIYOR"

Seçim yaklaştıkça iftira kampanyalarının arttığını ifade eden Gökçek, "Ankara'da otobüslerde, minibüslerde benim aleyhimde propaganda yapılıyor. Bol bol aleyhimde yolsuzluk duyacağız. Şerefli onurlu olan insan beni hemen savcının önüne çıkarır. Ben bu kadar yolsuzluk yapıyorsam bir tane çıkar ortaya" diye konuştu.

"BAŞBAKANIMIZI BU DÖNEM İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ"

Gökçek, "Sayın Başbakanımızı inşallah bu dönem cumhurbaşkanı yapacağız" dedi. Abdullah Gül de onun yerine mi geçer? sorusu üzerine Gökçek, "Onu oturup konuşurlar. En iyi şekilde çözeceklerinden yürekten inanıyorum" dedi.

"ADAYLIĞA BAŞBAKANIMIZ KARAR VERİR KADERİMİZE RAZI OLURUZ"

Aday olup olmayacağına ilişkin bir soruya Gökçek, "Her zaman her kişiye her partide tepki olur. Siz bir yere geliyorsanız onun karşıtları da sizi istemiyordur. Buna karar verecek olan sayın Başbakanımızdır. Biz de kaderimize razıyız" diye yanıt verdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler