HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gül, Başbakan Yıldırım'ın Kayseri mitingine katılacak mı?

Başbakan Binali Yıldırım yarın Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de bir miting düzenleyecek. Mitinge Abdullah Gül'ün katılıp katılmayacağı ise merak konusuydu. Cumhurbaşkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra siyasi programlara katılmama kararı devam eden Gül'ün Kayseri mitingine katılımı konusunda yakın çevresinden ilk bilgiler geldi. Peki 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül memleketi olan Kayseri'deki mitinge katılacak mı? İşte yanıtı...

Gül, Başbakan Yıldırım'ın Kayseri mitingine katılacak mı?

Anayasa referandumuna 15 gün kala Başbakan Binali Yıldırım yarın Kayseri'de bir miting düzenleyecek.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptığı açıklamada, "2 Nisan Pazar günü saat 16:30’da Kayserimizde hem cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan hem de başbakanımız Binalı Yıldırımı ağırlayacağız. Bütün Kayserili hemşerilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz" demişti.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mitinge katılmayacağı, bunun bir ortak program değil, Başbakan Yıldırım'ın programı olacağı bildirildi.

ABDULLAH GÜL KATILMAYACAK

Kayseri 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi. Gül'ün yarın düzenlenecek mitinge katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. CNN Türk'ün haberine göre Abdullah Gül bu mitinge katılmayacak.

Gül'e yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Gül'ün siyasi programlara katılmama kararı devam ediyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler