HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Şükür en son buna tepki göstermişti

Bugün AK Parti’den istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Hakan Şükür dün, THY'de Marka Müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk’ün Fethullah Gülen’le ilgili tweetine tepki göstermişti.

Hakan Şükür en son buna tepki göstermişti

THY’de marka müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden "bi akp’li fetrullah hocayi bir kizla bule halvet halde hasna fisneli capslese, sonra bi da sen vs biz de eglensek" tweetini atmıştı.

Serdar Öztürk’ün Fethullah Gülen’e yönelik attığı bu tweete Hakan Şükür tepki göstermişti.

Şükür, "Kötü örnek olmaz. Kötü kötüyü temizlemez. Ne İbrahim Öztürk’ün dün söylediklerine ne de THY müdürü’nün bugün söyledikleri tasvip edilmez" demişti.

Şükür bugün de “Ben yirmi seneden fazla bir süredir hizmet hareketini ve Muhterem Hocaefendi’yi tanıyor ve seviyorum. Referandum başta olmak üzere milletin hayrına gördükleri bütün meselelerde hükümeti var güçleriyle destekleyen, kapı kapı dolaşıp insanları ikna eden, yurt dışından binlerce insanı fedakârca oy kullanmaları için taşıyan, Ak Parti kapanmasın diye dualar eden bu samimi insanların şimdi düşman muamelesine tabi tutulması en hafif tabirle vefasızlıktan başka bir şey değildir” ifadeleriyle AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler