HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastaneye kaldırılan MHP adayı: Milletle buluşmaya devam

MHP İzmir 2'inci Bölge, 6'ıncı sıra milletvekili adayı Serdar Mersin, kalp ritim bozukluğu nedeniyle bir gece yoğun bakımda tutulduğu Karşıyaka Devlet Hastanesi'nden bugün taburcu edildi.

Hastaneye kaldırılan MHP adayı: Milletle buluşmaya devam

Mersin, kısa bir istirahatin ardından seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

1984- 1989 yılları arasında Anavatan Partisi'nden Foça Belediye Başkanlığı yapan, ardından AK Parti ve MHP'den aday olan ancak mensubu olduğu partileri ikinci sıraya taşımasına rağmen seçilemeyen Serdar Mersin, yoğun seçim çalışmaları sırasında dün (salı) aniden fenalaştı.

Foça Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mersin, ilk müdahalenin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Geçen yıl açık kalp ameliyatı geçiren, yapılan tetkik ve muayenleri sonucu kalp ritim bozukluğu olduğu belirlenen Mersin, tedaviye alındı. Bir gece yoğun bakımda tutulan Mersin, bugün taburcu edildi,

'7 HAZİRAN ÜLKE İÇİN HAYATİ ÖNEMDE'

Doktor tavsiyesiyle evinde istirahat eden Mersin, 7 Haziran'daki genel seçimlerin ülke için hayati bir önemi olduğunu, bu nedenle kısa bir istirahat süreci sonrası çalışmalarına arkadaşları ile birlikte kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Mersin, "Doktorların önerisiyle tamamen tedbir amaçlı olarak hastaneye yatmak zorunda kaldım. Şu an sağlığım son derece yerinde. İstirahat tavsiyesine kısa bir süre de olsa uymaya çalışacağım. Sonra milletimizle buluşmaya, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler