HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan 'Kılıçdaroğlu'na karşılama' açıklaması

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üs komutanlığında askeri törenle karşılanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. İncelemenin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın direktifiyle başladığını belirten Ünal, kendisinin incelemeyi tamamladığını ve raporu sunduğunu ifade etti. Hatırlanacağı üzere CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bandırma 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören mangası tarafından karşılanmış ve bu karşılama tartışma yaratmıştı.

Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan 'Kılıçdaroğlu'na karşılama' açıklaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM’de düzenlenen resepsiyonda konuşan Org. Ünal, “İnceleme, Sayın Genelkurmay Başkanı'nın direktifiyle başladı. Ben incelemeyi tamamladım, raporumu sundum. İki kelimeyle söyleyeyim, kasıt yok, kusur var" dedi.

NE OLMUŞTU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, referandum öncesi Balıkesir ve ilçelerini kapsayan gezisine Bandırma’dan başlamıştı. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan özel uçak sivil uçuşlar için de kullanılan Bandırma 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı pistine inmişti. Tören mangası CHP Lideri’ni selamlayarak karşıladıktan sonra Kılıçdaroğlu, yanındakilerle birlikte Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer’e nezaket ziyaretinde bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun tören mangasıyla karşılanması tartışma yaratmıştı.


En Çok Aranan Haberler