HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP’li Celal Doğan: Hükümetin kurulması için herkese açık çek vereceğiz

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaretinde konuşan HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan, "Türkiye'de bir hükümetin kurulması için ne gerekirse herkese açık çek vereceğiz" dedi.

HDP’li Celal Doğan: Hükümetin kurulması için herkese açık çek vereceğiz

HDP Milletvekili Celal Doğan, "Gaziantep'te yapılan seçimler örnek bir şekilde sonuçlandı. Gaziantep'te centilmence bir yarışı geride bıraktık. Türkiye'de çeşitli yerlerde meydana gelen nahoş olaylar ciddi bir şekilde burada tezahür etmedi. Bu açıdan Gaziantep yine örnek oldu” dedi.

"Türkiye genelinde aldığımız oylarda Gaziantep'in çok büyük katkısı olmuştur” diyen Doğan, "Gaziantep halkına bize verdiği destekten dolayı şükran borçluyuz. Halk bizi çok kısa sürede benimsedi. Gaziantep halkı hizmeti unutmamıştır. Türkiye hükümetsiz kalamaz, kalmamalıdır. Bu süreçte hiçbir şekilde HDP olarak tıkaç olmayacağız, kriz çıkartmayacağız, engelleyici olmayacağız yani Türkiye'de bir hükümetin kurulması için ne gerekirse herkese açık çek vereceğiz. Tek şartımız barış sürecinin devam etmesi, iki yıldır gelmeyen asker cenazelerinin bir daha gelmemesi. Bakanlık istemiyoruz. Para, mal, mülk, hiçbir şey istemiyoruz. Tek isteğimiz kanın bu ülkede bir daha akmaması” açıklamasında bulundu.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler