HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP'li vekil İbrahim Ayhan'dan olay yaratacak sözler

HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, hava operasyonunda öldürülen PKK'lı için Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

HDP'li vekil İbrahim Ayhan'dan olay yaratacak sözler

TSK yaptığı açıklamada, Ovacık İlçesi'ndeki operasyonlarda, terör örgütünün sözde Dersim Eyalet Komutanı ve örgütün silahlı kanadı olan HPG'nin komuta konseyi üyesi de olan 'Baran Dersim' kod adlı İsmail Aydemir ile birlikte, 'Erdal' kod adlı Abdurrahman Akçin, 'Cilo' kod adlı Resul Balıkçı ve 'Botan' kod adlı Sedat Arslan olmak üzere 4 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

HDP'Lİ VEKİLDEN OLAY TWEET

HDP Şanlıurfa milletvekili İbrahim Ayhan, Twitter hesabından Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 5 gün önce düzenlenen hava destekli operasyonda ölen "Baran Dersim'' kod adlı İsmail Aydemir hakkında olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.

HDP'li vekil, ''Dersim'in asi komutanı Baran Dersim ve Kobani direnişinin özgürlük savaşçısı Aziz Güler anınız önünde saygıyla eğiliyoruz.'' dedi.

İBRAHİM AYHAN KİMDİR?

İbrahim Ayhan, 1969 yılında Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini memleketi Siverek'te tamamlayan İbrahim Ayhan, lise öğrenimini ise Adana'da gördü. Ardından ise 1994 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nü tamamladı.

Devamını okumak için...

MYNET HABER


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler