HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses bağımsız aday oldu: Anneme ahdım var

Şanlıurfa’dan AK Parti'den üç kez milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak, kabul edilmeyen İbrahim Tatlıses, bağımsız adaylık başvurusunda bulundu.

İbrahim Tatlıses bağımsız aday oldu: Anneme ahdım var

Tatlıses, sosyal medya hesabında annesiyle birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak, "Seni Milletvekili göreyim, ondan sonra öleyim. Anneme verdiğim ahdım nedeniyle bağımsız milletvekili adayı oldum" açıklamasını yaptı.

1 Kasım erken genel seçimlerde AK Parti’den vekalet verdiği avukatı Ahmet Türkmen aracılığıyla aday adayı olan, ancak aday gösterilmeyen Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses, bağımsız milletvekili aday adayı oldu. Tatlıses, bağımsız adaylık başvurusununardından sosyal medya hesabından annesiyle birlikte çekilen fotoğrafını; "Eğer ki ben vekil olmak istiyorsam işte size sebep anamdır. Herkesten özür diliyorum. Anneme sözüm, ahtım var. Herkesin annesine nasıl saygısı varsa, benim de anneme saygım var. Annem ağır hasta. Annem bana 'Seni milletvekili göreyim, ondan sonra öleyim' demişti. Ben de ona 'İnşallah sana bir şey olmadan ben milletvekili olurum' dedim. İnşallah seçimlere kadar yaşar. Anneme verdiğim 'Hizmet edeceğim' ahdım nedeniyle bağımsız milletvekili adayı oldum. Hayırlı olsun" yazısı ile paylaştı.

Tatlıses'in önümüzdeki günlerde seçim çalışması bağımsız aday olduğu memleketi Şanlıurfa’ya geleceği ifade edildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler