HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İdris Naim Şahin kurduğu partiden istifa etti!

Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, partisinin Kurucu Üyesi ve Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin'in görevinden ayrıldığını bildirdi.

İdris Naim Şahin kurduğu partiden istifa etti!

Bozdemir, yaptığı yazılı açıklamada, Şahin'in, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi takvimi çerçevesinde 7 Nisan'da üyelik ve eş genel başkanlık görevinden ayrıldığını duyurarak, parti için yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.

İDRİS BAL DA İSTİFA ETMİŞTİ

Hükümete yönelik gerçekleşen 17-25 Aralık darbe operasyonları sonrası AK Parti'den istifa eden bir diğer isim olan Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal da 31 Mart'ta kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi'ndeki görevinden istifa etmişti.

BİZ İDRİS NAİM ŞAHİN DEĞİLİZ DEMİŞTİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bugün yaptığı açıklamada, '11.'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le birlikte yeni parti kuracaklar' iddiasına "Biz İdris Naim Şahin değiliz, Emine Ülker Tarhan değiliz, kendi kendine parti kurup sonra o partiden ayrılan biri değiliz" yanıtını vermişti.

''REZİL OLMAK'' DEYİMİNİ HİÇ BU KADAR REZİL ETMEMİŞTİ''

Şahin'in istifasına ilk tepki AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi. Dağ, Şahin'in istifasını tek cümle ile yorumladı:

"İdris Bal ve İdris Naim Şahin "rezil olmak" deyimini hiç bu kadar 'rezil' etmemişti, her ikisi de akıllarda siyasi mizah olacak kalacak"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler