HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnce: Kılıçdaroğlu’nun önseçime girmesi örgütümüze güvendir, moraldir

İnce'den, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "ön seçim" kararına destek geldi.

ANKARA (ANKA) - CHP Yalova Milletvekil Muharrem İnce, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önseçime girmesi örgütümüze güvendir, moraldir, demokrasimize büyük katkıdır. Her siyasi partinin CHP'nin bu yöntemini, Kılıçdaroğlu'nun bu tercihini örnek almasını dilerim" dedi.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan İnce, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önseçime girmesi örgütümüze güvendir, moraldir, demokrasimize büyük katkıdır" dedi.

İnce ayrıca şunları kaydetti:

"Her siyasi partinin CHP'nin bu yöntemini, Kılıçdaroğlu'nun bu tercihini örnek almasını dilerim. Önseçimin MYK'nın ve Parti Meclisi'nin bir tercihi olmaktan çıkartılıp, kesin tüzük hükmü olmasını savundum. Bunu da başarmalıyız. Benim seçim bölgemde Merkez Yoklaması tercihi benim tercihim değil, partimin verdiği görev biçiminde olmuştur. Benim tercihim önseçim olmasına rağmen, bizim parti geleneğimizde verilmiş görev tartışılmaz, eksiksiz yerine getirilir. Yalova'da merkez yoklaması kararının önseçime dönüşme imkânı varsa bu değişiklikten de mutlu olurum."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler