HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da kritik zirve! Erdoğan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya katılanlar arasında bakanların da olduğu öğrenildi.

İstanbul'da kritik zirve! Erdoğan da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İstanbul İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Tarabya Köşkü'nden saat 11.15'te çıkarak Sütlüce'de bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gelen Erdoğan'ı burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Erol Kaya ve Ravza Kavakcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı. Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti.

Dün Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi'ne katılan Erdoğan, "Kadim şehirlerin en önemli güzelliği, ana karakterlerini kaybetmeden yeniyi bünyelerinde eritmesi, özlerinden katarak yeniden yoğurmasıdır. İstanbul bu açıdan gerçekten müstesna bir şehirdir. Ama biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz. Ben de bundan sorumluyum" açıklamasını yapmıştı.

Toplantıya basın alınmadı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler