HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Melih Gökçek’in koltuğu için adaylar

AKP'de yapılan Melih Gökçek'in koltuğuna kim otursun?" seçiminde, sırasıyla Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk çıktı."

İşte Melih Gökçek’in koltuğu için adaylar

Melih Gökçek'in istifa etmesi ile boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak ismin belirlenmesi için AKP Genel Merkezi’nde bugün temayül yoklaması yapıldı.

Sözcü'nün haberine göre; Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve MKYK üyelerinin yaptığı oylamanın sonucundan; birinci sırada Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ikinci sırada Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, üçüncü sırada ise Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün çıktığı öğrenildi.

PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

Edinilen bilgiye göre; bu isimler parti genel merkezinde değerlendirilecek. Nihai kararın verilmesinin ardından, AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Pazartesi günü ilan edilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi ise Melih Gökçek’in koltuğuna oturacak isim Çarşamba günü seçecek.


En Çok Aranan Haberler