HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir MHP teşkilatında Erdoğan hazırlığı

MHP İzmir İl Teşkilatı, Devlet Bahçeli'nin de katılacağı İzmir mitinginin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle çakışması nedeniyle miting daveti için dört bir koldan harekete geçti.

İzmir MHP teşkilatında Erdoğan hazırlığı

MHP İzmir İl Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katılacağı ve Gündoğdu meydanında yapılacak Bizimle Yürü İzmir mitingi için çalışmaları hızlandırdı. Teşkilat, 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek mitingin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ziyaretiyle çakışması nedeniyle farklı bir yöntemle hazırlanmaya başladı. Miting daveti için özelikle sosyal medyada etkin olan teşkilat üyeleri, mitingin duyurulması için her önlemi aldı. Bölgeden çok sayıda vatandaşın miting için İzmir'e gelmesini bekleyen üyeler, şehrin dört bir yanını afişle donattı.

TANINMIŞ İSİMLER DE MİTİNGE DAVET EDİLDİ

MHP İzmir'in Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, mitingin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: "Genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin İzmir'e teşrifleri seçim çalışmalarımız açısından son derece önemli. Seçmenimizle buluşacağımız önemli bir faaliyet. Tüm hemşehrilerimizle 9 Mayıs'ta Gündoğdu meydanında olmayı hedefliyoruz. Bunun için çeşitli organizasyon ve davet çalışmaları sürüyor. Hatta bir ilk olarak Türkiye'nin yakından tanıdığı popüler isimleri mitingimize davet ediyoruz. İlber Ortaylı hocamız, Fatih Terim, partimize seçim müziği yapan Kıraç ve Turgay Başyayla Beşiktaşlı Demba Ba, müziğimizin dev ismi Ferdi Tayfur ve daha birçok tanınmış ismin bizimle birlikte olmasını arzu ediyor, bununla ilgili davet çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüzün trendi ne ise davetlerimiz ve çalışmalarımız o yönde sürüyor. Etkili olarak caps'ler ve videolarla, bilhassa sosyal medya kullanıcılarına ve gençlere ulaşmaya çalışıyoruz."

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler