HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Japon Milli Günü'nde olay çıktı

Japon Milli Günü'de tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

Japonya Milli Gün Resepsiyonu Ankara’daki Büyükelçilik Rezidansında Büyükelçi Kiyoshi Araki’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Resepsiyona Emine Erdoğan, Bakan Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ak Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

TERBİYESİZ HERİF

Resepsiyonda Emine Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada CHP’li Genç’in, “Sen burada ne sıfatla konuşuyorsun” sözleri üzerine salonda gerginlik yaşandı. Korumalar Kamer Genç’i uzaklaştırmaya çalışırken, Genç’e Bakan Yıldız müdahale etti. Bakan Yıldız, Genç’e, “Terbiyesizleşme. Çık dışarı. Terbiyesiz herif” diye bağırdı. Korumalar, Genç ve Yıldız’ı ayırırken, Emine Erdoğan ise o dakikalarda konuşmasına devam etti. Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu da uzaklaştırılan Genç’i sakinleştirmeye çalıştı.

KENDİNİ REZİL ETMİŞ

Bakan Yıldız, çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine, “Emine Hanımın duyup duymaması önemli değil. Ben duydum ve tepki verdim” dedi. Emine Erdoğan da konuşmasının ardından olaya ilişkin bilgilendirilirken, Genç’in tutumuna ilişkin “Kendini rezil etmiş” demekle yetindi.

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım.Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım"

En Çok Aranan Haberler