HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamer Genç: Atatürk olmasaydı...

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç önemli açıklamalarda bulundu.

Kamer Genç: Atatürk olmasaydı...

BALIKESİR (İHA) - CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözleriyle ilgili olarak, “Atatürk olmasaydı sen o bakanlık koltuğunda oturamazdın. Cumhuriyet ilan edilmeseydi Osmanlı Devleti’nde olduğu gibi yönetim olurdu. Bir erkek arkasında 4 kadın olurdu. Ben kendisine bunu tarif etmek istedim" dedi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen Milli Merkez Anayasa Forumu’nda konuşan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, konuşmasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözlerine değindi. Bakan Şahin'in 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle belge hazırladığını, ön sözünde Çanakkale Zaferi'nin çok kıymetli komutanlar tarafından kazanıldığının yazıldığını belirten Genç, "Başbakan (Tayyip) da orada konuşma yaptı. Ama o öyle demedi, zaferi İranlılar, Araplar, Süryaniler kazandı dedi. Cümlelerinde Türk demedi. O günden beri Fatma Şahin'i Meclis’te bekliyorum, Meclis’e gelmiyor. Kıymetli komutanlar diyor, zaferi kazanan Atatürk’tür. Atatürk olmasaydı sen o bakanlık koltuğunda oturamazdın. Cumhuriyet ilan edilmeseydi Osmanlı Devleti’nde olduğu gibi yönetim olurdu. Bir erkek arkasında 4 kadın olurdu. Ben kendisine bunu tarif etmek istedim" diye konuştu.

Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen panele konuşmacı olarak Kamer Genç’in yanı sıra Prof. Dr. Zekeriya Beyaz katıldı.

**

**

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler