HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadenizli vekillerden Kılıçdaroğlu'na destek bildirisi

CHP'de Karadeniz Bölgesi milletvekilleri yayınlandıkları bildiriyle kurultayda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini açıkladı.

ANKARA (ANKA)- CHP'li vekiller imzaladıkları bildiride olağan kurultayın tarihi ile denk gelecek bir olağanüstü kurultay isteğini doğru bulmadıklarını belirtirken, "Kurultayda Genel Başkanımızın yanındayız" dedi.

Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek, Hayati Tekin, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz imzalı bildiride şu ifadeler yer aldı:

"Cumhuriyet Halk Partisi 35. olağan kurultay süreci ile ilgili kamuoyuna yapılan açıklamalar ve olağanüstü kurultay isteklerinin olumsuz olduğu tarafımızdan öngörülmektedir.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu her seçimde beklentilerin üzerinde bir çalışma yaparak Cumhuriyet Halk Partililerin ve halkımızın takdirini ve güvenini kazanmıştır.

Olağan kurultayın Ocak 2016 da yapılacağı, kurultay takviminin işlediği bu süreçte CHP kurultayının olağanüstü olarak toplanması isteklerinin dile getirildiği görülmektedir. Olağan kurultayın tarihi ile denk gelecek bir olağanüstü kurultay isteğini doğru bulmuyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığının devamını destekliyoruz. Kurultayda Genel Başkanımızın yanındayız."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler