HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasetin arkasındaki ismi verdi

MHP lideri Bahçeli, "İbrahim Faruk Bayındır kimdir?" diye sordu...

Kasetin arkasındaki ismi verdi

Bahçeli "AKP'ye milletvekili adaylığına müracaat etmiş midir? Sayın Başbakan bunları açıkla. Aşağılık röntgencileri deşifre et aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyız" dedi.

İstanbul'da seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci kaset olayına kürsüden yanıt verdi.

[

](https://www.mynet.com/mhpde-ikinci-kaset-depremi-110100569857)

Bahçeli, şunları söyledi: "Burayı iyi dinleyin! İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu şahıs Küçükçekmece Belediyesi'nde AK Parti meclis üyeliği yapmış mıdır? Arkasından istifa ederek İstanbul 3. bölgeden milletvekili adaylığına müracaat etmiş midir? Bu kişinin partimizi zan ve töhmet altına alan ve yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleriyle ne tür bir bağlantısı vardır? 'Ülkücügazete' isimli fitne yuvasının değişik ülkeler üzerinden yaptığı alçak yayınları bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir? Sayın Başbakan, bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver.

Odalar kamera koydurup özel hayatları gözetleyen aşağılık röntgencileri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları ortaya çıkar. Aksi takdirde, gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyız

Pisliklerinizi, tuzaklarınızı, kumpaslarınızı yok etmek için sabırsızız. Elbette her dava arkadaşımın davranış ve yaşayışından son derece dikkatli ve özenli olması gerekmektedir. Özel hayatın sınırları içerisinde yer alsa da değerlerimizle, ilkelerimizle, inançlarımızla, ülkülerimizle bağdaşmayan tavır ve hareketleri tasvip etmemiz imkansızdır. Ahlaki zaafları bulanlar, nefislerine teslim olanlar, akıllarını başlarına almalıdırlar. Ve aramızda yer bulamayacaklarını kesinlikle bilmelidirler. Ülkücülüğün değerleriyle ve kabulleriyle bağdaşmayan kim varsa yanımızda asla duramayacaktır.

Ahlaktan, erdemden, edepten, terbiyeden, doğru ve insan iyi olmaktan zerre kadar taviz vermeden Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Aksi davranışları gösterenleri mutlaka ayıklayacağız. Bütün gözler üzerimizdedir, şaibelere katlanmamız mümkün değildir. Görmezden gelmemiz, hoşgörmemiz ahlakçılık ilkemizle asla uyuşmayacaktır.

Başta iktidar olmak üzere malum odaklar, bölünmeye ve kardeş kavgasına engel olarak gördükleri milliyetçi hareketi çözmek ve işten çökertmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Okyanus ötesi fetva makamlarının ve içerideki uzantılarının da tahrik ve provakosyanlarının menzilinde emin olunuz ki siz de varsınız. Evet onlara göre, tehdit olan milliyetçiliktir. Artan tehlike, çığ gibi büyüyen tehlike sizsiniz"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler