HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Kılıçdaroğlu 'bozkurt' işareti yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da dolaşırken eski ülkücü olan Mansur Yavaş için oy isterken bozkurt işareti yapan seçmenlerini kendisi de bozkurt işareti yaparak selamladı.

Kemal Kılıçdaroğlu 'bozkurt' işareti yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ankara'da dolaşarak eskiden ülkücü olan Ankara adayı Mansur Yavaş için oy istedi. Seçim otobüsüyle tura çıkan Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş sık sık duraklayarak CHP'lileri selamladı. Mansur Yavaş destekçilerinin bozkurt işareti yaptığını gören Kılıçdaroğlu, bu selamları karşılıksız bırakmadı. Kılıçdaroğlu da o selamlara bozkurt işareti yaparak cevap verdi.

Bu olay sosyal meydada büyük yankı buldu.

-Hdp'den Tkp'den Ip'den azicik olan oylarini sana vermesini iste, sonra git bozkurt isareti yap. Tam iyi yolda diyorum beni yine delirtiyor..

-RTE'nin ülkeyi çiftliğe çevirmesinde sıkıntı yok ama Kılıçdaroğlu kendisine bozkurt işareti yapanlara bozkurt işareti yapınca auwwwww!!

-meğer beklediğimiz kahraman çoktan doğmuş haberimiz yokmuş. bozkurt selamı, abd ilişkileri, ankara'da ülkücü aday, açılım tekel değil vs vs

-Kemal Kilicdaroglu bozkurt işareti yaparak MHP' li secmenden oy istiyor. Bunlarda ne ideoloji, ne siyasi ahlak, ne sosyal demokratlik var.

-İnsanlar alışmış hayvan yerine konmaya, bozkurt selamı veren Kılıçdaroğlu'na tepki gösteriyor. Otobüsü durdurup korumalarına dövdürtmeliydi.

-CHP ile MHP gibi birbirine zıt partiler dost olduysa,CHP lideri bozkurt işareti yapıyorsa. senin sonun gelmiş demektir.

-Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işaretinden sonra Bahçeli'nin jest yapıp zafer işareti yapması bekleniyor.

-kemal kılıçdaroğlu bozkurt işareti yapmadan önce zafer işareti de yapıyor, milli görüş de

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler