HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatıldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na katıldığı toplantıda ayakkabı fırlatıldı. Saldırgan salondan dışarı çıkartıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mövenpick Otel'de emeklilerin sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katıldı. Toplantıyı başından sonuna kadar takip eden Yunus Emrah Sermet adlı bir vatandaş, "Temiz siyaset istiyoruz" diyerek ayakkabısını çıkartarak Kılıçdaroğlu'nun oturduğu masaya doğru fırlattı. Ayakkabı Kılıçdaroğlu'nun kafasını sıyırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na ayakkabılı saldırı anının fotoğrafları için TIKLAYIN

'NAZİK DAVRANIN'

Korumalar, ikinci ayakkabıyı da fırlattıktan sonra saldırgana müdahale etti. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun korumaları, "Arkadaşlar nazik davranın" şeklinde uyardığı gözlendi.

Sermet'e korumalar tarafından müdahale edildiği sırada, "Sizin siyasetiniz beni yaktı. Allah hepinizin belasını versin. 'Yardım edeceğiz' dediler, etmediler. Sahip çıkmadınız" şeklindeki sözleri duyuldu. Sermet'in, otelde bulunan bir odada korumalar tarafından tutulduğu belirtildi.

Toplantı öncesi gazetecilerin yanına gelen Sermet, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın kardeşinin fabrikasında çalışıyorum, haklarımı alamadım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun özel kalemiyle görüştüğünü belirten Sermet, kendisine yardım edilmediğini belirtti.

GÖKÇEK'TEN "GEÇMİŞ OLSUN"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek saldırıdan hemen sonra Twitter hesabından Kılıdçaroğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gökçek mesajında, "Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatılmış... Geçmiş olsun... Her türlü tartışmaya evet kaba kuvvete hayır..." ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler