HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kamer Genç açıklaması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşmasına sözlü müdahale yaptığı için eleştirilen Kamer Genç için “Kamer Genç'i yedirmek kolay değil” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kamer Genç açıklaması

ABD’de temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV’ye açıklamalarda bulundu.

Miray Akdağ Uluç’un sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, birçok konuda önemli mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinin iktidar çevrelerini rahatsız ettiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’naaday olması beklenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sargül’le ilgili olarak “Kamuoyu anketi yapılacak. Gönlümden geçen isim halkın seçtiğidir. Son sözü parti Meclis’i söyleyecek” dedi.

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı: “Ankara seçimleri ile ilgili henüz bir karar verilmiş değil. Belki Amerika'dan döndüğümüzde belli olur.”

Dershanelerle ilgili tartışmalara değinen Kılıçdaroğlu, ”Sürecin uzaması hükümetin sağlıklıdüşünmesine yol açacaktır. dershanelerin değişmesi için eğitim sisteminin değişmesi gerekir" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, hükümet-cemaat arasındaki gerilimde taraf olmadıklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, “Biz mazlumun yanındayız” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşmasına sözlümüdahalede bulunan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’le ilgili eleştirileri de değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, “Kamer Genç'i yedirmek de kolay değil" diye konuştu.

MYNET'DEKİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN!

En Çok Aranan Haberler