HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaoğlu yarın İstanbul’da cumartesi Diyarbakır’da olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim hazırlıkları çerçevesinde devam eden bölge toplantıları kapsamında Diyarbakır'a gidecek..

ANKARA (ANKA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, ANKA'ya yaptığı açıklamada bölge toplantılarının yarın İstanbul, haftasonu ise Diyarbakır ve Adana ile devam edeceğini belirtti.Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilecek İstanbul bölge toplantısının yarın yapılacağını kaydeden Bingöl, Merkez Yönetim Kurulu'nun da (MYK) yarın İstanbul CHP İl Binası'nda toplanacağını belirtti.

Buna göre, Kılıçdaroğlu, 27 Kasım Perşembe günü Edirne'de yapılacak toplantının ardından, 9 Kasım Cumartesi günü ise Diyarbakır'da olacak. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'daki bölge toplantısının ardından 30 Kasım Pazar günü de Adana'daki toplantıya başkanlık edecek.

Bingöl, toplamda 10 ilde yapılmış olacak toplantıların 1 Aralık Pazartesi günü İzmir bölge toplantısıyla sona ereceğini kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun başkanlık edeceği toplantılar kapsamında sivil toplum örgütleriyle de biraraya gelinecek.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler