HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde gündemde olan ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında bir soruya cevap verdi

Kılıçdaroğlu Diyarbakır’da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu hakkında bir soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, “Ağabeyim ile ilgili bir sorun yok arkadaşlar” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı malvarlığında yer alan 200 bin Dolar’ın TL’ye çevrildiğine dair dekontu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dün TBMM Genel Kurulu’nda göstermişti.

Kılıçdaroğlu bu konunun hatırlatılması üzerine, “Dekontu gördünüz mü. Görmediniz. Ben de görmedim. Cumhurbaşkanının 200 bin dolarla ilgili dekontunu açıklaması beni mutlu etti. O dekont şeref madalyası ama gizliyor. Neden gizliyorsun. Dekont açıklanmalı” dedi.

Bekir Bozdağ, 200 bin Dolar’ın TL’ye çevrildiğine dair dekontu, bütçe görüşmelerinin sürdüğü genel kurulda göstermişti. Bunun üzerine CHP milletvekilleri yakında görmek için Bozdağ’dan dekontu istemişti. Ancak Bozdağ dekontu milletvekillerine vermemişti.

Abisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle son günlerde CHP içinde tartışma çıkaran Celal Kılıçdaroğlu, 'Tayyip Erdoğan Atatürk'ün koltuğunda oturan bir insan o da bir Atatürk. Türkiye Cumhuriyeti'nde cumhurbaşkanı olan Atatürk'tür' demişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler