HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu: 'Devlet delik deşik'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, internete sızdırılan Suriye konulu toplantının ses kayıtlarına yönelik değerlendirmesinde "Ortada devlet falan yok, her tarafı delik deşik" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Devlet dediğimiz kurum ayaklar altına alınmış durumda. Devletin en mahrem bilgileri rahatlıkla dışarı sızabiliyor" dedi.

Tarsus ilçesindeki mitingde, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine değinen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Bugün bir ses kaydı ortaya çıktı. Youtube'u yasakladılar, kimse okumasın diye. Bütün dünyanın bildiğini kendi milletinden niye saklıyorsun Ve bir kez daha anlaşıldı ki ortada devlet falan yok. Her tarafı delik deşik.

Bunlar sadece parayı düşünüyorlar. Sadece, 'malı nasıl götürürüzü' düşünüyorlar. Devlet dediğimiz kurum ayaklar altına alınmış durumda. Devletin en mahrem bilgileri rahatlıkla dışarı sızabiliyor.

Neden Devleti düşünmedin, vatandaşı düşünmedin. Tek düşündüğün şey vardı, cebin. Suriye ile savaşa girmek için yol arıyorlar. Kendisine söyledim. Eğer Suriye ile savaşacaksan ilk önce oğlun Bilal'i gönder."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler