HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu: İçim acıyor gerçekten derinden acıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Ülke bir kan gölüne döndü."

Kılıçdaroğlu: İçim acıyor gerçekten derinden acıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Emin olun söyleyecek laf bulmakta zorlanıyorum. Geldiğimiz nokta şu; Ülke bir kan gölüne döndü. Yazık günah bu ülkeye. Hepimiz acı içindeyiz. İçim acıyor gerçekten derinden acıyor. Sarsılıyoruz hepimiz. Ülke iyi yönetilmiyor ne söyleyeyim ben başka" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Emin olun ne söyleyeceğimi bilmiyorum değerli arkadaşlar. Sizler de bu işin tanığısınız. Birazdan sayın Genelkurmay Başkanımızı ziyaret edeceğim. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınları acı içinde. Ateş düştüğü yeri yakıyor biz ne söyleyebiliriz. Haklı olarak bize dönüp 'bunu önleyin bir çaresini bulun' diyorlar. Başka kimse hayatını kaybetmesin yazık günahtır bu ülkeye. içim acıyor gerçekten derinden acıyor. Emin olun söyleyecek laf bulmakta zorlanıyorum.

Geldiğimiz nokta şu; Ülke bir kan gölüne döndü. Yazık günah bu ülkeye. Hepimiz acı içindeyiz. İçim acıyor gerçekten derinden acıyor. Sarsılıyoruz hepimiz. Ülke iyi yönetilmiyor ne söyleyeyim ben başka. Yaralar çok sıcak bir şey söylemek istemiyorum. Hepimizin kabul ettiği bir gerçek var. ülke iyi yönetilmiyor. Bunun içinde her şey var." Dün Ankara bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Kılıçdaroğlu, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Dün Ankara, bugün Diyarbakır ile yüreğimiz yandı. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri, teröre yardım ve yataklık edenleri lanetliyorum" dedi.

Akar'a taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısından dolayı Genelkurmay Başkan Orgeneral Hulusi Akar'a taziye ziyaretinde bulundu. Genelkurmay Başkanı'nın makamında gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu ve Akar baş başa görüştü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler