HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sürpriz görüşme

DHA'nın geçtiği habere göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Meral Akşener ile iftar yemeğinde bir araya gelecek. İkili arasındaki sürpriz görüşme kulislerde merak konusu oldu. İki kritik ismin görüşme sonrası açıklama yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sürpriz görüşme

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 2019'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak “Yeni bir Ekmeleddin İhsanoğlu’nu kaldıramayız” dediğini hatırlatarak "Onların adaylarıyla yüzde 48,5’in yüzde 25’e düşeceğini herkes biliyor. Peki, kim olacak bu çatı adayı? Tabii Meral Akşener. Yazın bir kenara. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çoktan kararını verdi" iddiasını ileri sürmüştü.

Uğur, "Akşener ile Kılıçdaroğlu arasında da dolaylı bir temasın olduğu, kendisinden bazı şeyler istendiği bilgisini aldım. Bunlar arasında Akşener’in MHP alternatifi yeni bir parti kurmaması ve partisiz kalması da var. Akşener’in bu isteği kabul ettiğini öğrendim. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun, Akşener’den muhafazakâr kitle için çalışma yapılması isteği de oldu. Akşener bu nedenle Saadet Partisine gidip görüşme yaptı ve mini bir mutabakat sağladılar." demişti.


En Çok Aranan Haberler