HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'den Meclis'te kritik buluşma

CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli ile Anayasa değişikliği 2. tur görüşmeleri öncesinde buluştu. İşte muhalefet zirvesinin detayları....

Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda bugün başlayacak anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur görüşmeleri öncesi Bahçeli'yi, Meclis'teki makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifi oylamasının 2. turu öncesinde Meclis'te bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu’na eşlik eden CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Levent Gök, görüşmeye katılmadı.

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi 43 dakika sürdü. Görüşme sonrasında gazetecilerin karşısına çıkan iki lider birbirlerine teşekkür etti.

İlk açıklama Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, "Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı Bahçeli'ye iilettim" dedi.

Kılıçdaroğlu görüşme sonrası, "MHP Türk demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Bugünlerde benim şahsen görüşmeye ihtiyacım vardı. Sayın başkanı ziyaret ettim. Lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı kendileriyle paylaştım. Ve kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Devlet Bahçeli ise, “genel başkanım gerekeni söyledi” demekle yetindi.


Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler