HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, yarın Anıtkabir ve İnönü’nün anıt mezarını ziyaret edecek

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti, yarın Anıtkabir ile CHP'nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü'nün anıt mezarını ziyaret edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile CHP'nin Olağanüstü Kurultayı'nda seçilen PM üyeleri, CHP Milletvekilleri, örgüt yöneticileri, belediye başkanları ve partililer CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle saat 09.30'da Aslanlı Yol'dan hareket ederek, Kılıçdaroğlu'nun Atatürk'ün Mozolesi'ne çelenk koymasından sonra saygı duruşunda bulunacaklar. İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Kılıçdaroğlu daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'nde şeref defterini imzalayacak ve CHP'nin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kurucu Genel Başkan Atatürk'e mesajını sesli olarak kamuoyuyla paylaşacak.

Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP heyeti, Atatürk'ten sonraki CHP Genel Başkan İsmet İnönü'nün anıt mezarını da ziyaret ederek, çelenk koyacak ve saygı duruşunda bulunacak.

Öte yandan, Olağanüstü Kurultay'da seçilen Parti Meclisi üyeleri CHP Genel Merkezi'ne geçerek çalışmalarına başlayacaklar. Yeni seçilen CHP PMilk toplantısını yönetmelik gereği13 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'deKılıçdaroğlu başkanlığında CHP Genel Merkezi'nde yapacak. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler