HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu yağmur altında Volkan Konak'ı dinledi

Yalova’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen Volkan Konak konserini yağmur altında, elinde şemsiye ile izledi.

YALOVA, (DHA) -Yalova’da 1 Haziran tarihinde yenilenecek olan belediye başkanlığı seçimi öncesi kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen Volkan Konak konserine katıldı. Parti otobüsü ile konserin düzenlendiği Cumhuriyet meydanına gelen Kılıçdaroğlu, burada konser öncesi partililere selamlama konuşması yaptı. Konuşması sırasında yağmurun yağması üzerine Kılıçdaroğlu, konuşmasını kısa keserek, şunları söyledi: "Yağmurun yağdığını biliyorum. Hepimiz ıslanacağız. Ama hiç önemli değil. Bir seçim yaptınız. Belediye başkanını seçtiniz. Koltuğa oturdu, mazbatasını aldı. Ankara’daki beyefendiler diyor ki‘yeniden seçim yapılacak.’ Ben Yalova’ya, Yalovalılara inanıyorum. İnadına, inadına sandığa gideceğiz. Vefa başkanı tekrar Yalova’ya seçeceğiz."

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından sahneye Volkan Konak çıktı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yağmur altında, elinde şemsiye ile konseri izledi.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler